Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Pintér Béla Koncert

2020-09-13 @ 15:00 - 17:00

Ingyenes

Pintér Béla Koncert

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Pintér Béla koncert Plakát

Maszk használata kötelező!

Elő regisztrációhoz kötött. A regisztráció menete: E leírás alatt, RSVP-nél válasszuk ki/írjuk be hány darab jegyet igénylünk. Ekkor megjelenik a Teles név és email mező amit töltsünk ki. A “Confirm RSVP” gombra kattintva a megadott emailcímre kiküldésre kerül a jegy. Bármi probléma merülne fel úgy a kapcsolat menüpontra kattintva felvehetik a szervezőkkel a kapcsolatot. 

A részvétel előjelentkezéshez kötött. Egy regisztráló több ülőhelyet is foglalhat (családja vagy vendége(i) számára). Az ülő helyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni.

Belépésnél az emailban küldött jegyet be kell mutatni (kinyomtatva  vagy telefonon)

A változtatás jogát fenntartjuk. Amennyiben változás állna fenn azt a regisztrált emailcímen valamint itt az oldalon tudatjuk..

A jelentkezésével elfogadja a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot, melyet lentebb olvasható.

A rendezvényen kép és hangfelvétel készül.

A felhasználási feltételek és az adatvédelmi nyilatkozat elolvasása

A regisztráció

  1. Az ingyenes jegy igénylése csak név és emailcím megadásával vehető igénybe. Ez valós adatokkal történő kitöltésével indul. A jegy igénylésével a Felhasználó a Felhasználási feltételeket tudomásul vette és elfogadja 
  2. Felhasználó tudomásul veszi, hogy a felhasználási feltételek megszegése esetén a regisztráció törlésre kerülhet. A Szolgáltató kizárja a felelősséget minden, esetlegesen abból eredő kárért, ha a Felhasználó jelen felhasználási feltételekbe ütköző magatartása vagy jogszabály megsértése miatt törölte a felhasználói profilt.
  3. A regisztrációval a Felhasználó beleegyezik, hogy a megadott e-mail címére a koncerttel kapcsolatban információt kaphat. A felhasználó bármikor kérheti adatai törlését a rendszerből. 
  4. A Felhasználó a regisztrációval kötelezettséget vállal arra, hogy az általa szabadon szerkeszthető  adatok, információk, fotók, stb. a Szolgáltató vagy harmadik személy jogát vagy jogos érdekét nem sértik.
  5. A regisztráló hozzájárul és elfogadja, hogy a koncert alatt kép és hangfelvétel készülhet. 

Adatvédelmi nyilatkozat

A Pilisi Baptista Gyülekezet tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez használja fel.

A Pilisi Baptista Gyülekezet a hírlevélre jelentkezőknek csak a kért hírlevelet fogja küldeni. A listáról bármikor lejelentkezhet. Ha bármilyen problémája adódik vele kapcsolatban, lépjen bátran kapcsolatba a vevőszolgálatunkkal a webadmin@albertirsaibaptista.hu email címen.

A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Amennyiben olyan kérdése van, amelyre a honlap Adatvédelem fejezetében nem kap választ, kérjük, a weblapon a kapcsolat menüben megteheti, vagy küldje el az webadmin@albertirsaibaptista.hu címre.

RSVP

Tickets are not available as this esemény has passed.

Részletek

Dátum:
2020-09-13
Időpont:
15:00 - 17:00
Összeg:
Ingyenes
Esemény kategória:

Helyszín

Csernai Pál Közösségi Központ