Vasárnapi Istentisztelet

Vasárnaponként 9:30-tól kávé és tea mellett lehetőségünk van beszélgetéssel indítani az alkalmunkat. 10:00-tól kezdődik az alkalmunk ahol imádkozás, éneklés, szolgálatok, igei tanítások színesítik az alkalmat.

Vasárnapi bibliakör

Vasárnaponként a kistermekben 9:30-10:30 között három korcsoportban, óvodások, kisiskolások és felsősöknek tartunk bibliaköri alkalmakat ahol a gyermekek  játékos módon ismerkedhetnek a Bibliai történetekkel

BibLiaóra

Péntekenként 18:00-tól kis létszámban van lehetőség Bibliatanulmányozásra

Royal Ranger

Szombatonként Royal Ranger alkalmakon vehetnek részt a gyermekek. Légy készen! Készen minden időben!” Ez a mottója a szervezetnek, ami kifejezi azt a vágyat, amire ez az egész munka épül: felkészíteni a gyerekeket mindenre, amire csak lehet. A kreatív és önálló munkára, a játékra, Isten és az általa alkotott csodálatos természet ismeretére, szeretetére, tiszteletére, a társai felé való szolgálatkészségre, az egészséges életre és egészséges gondolkodásra. 

Ifjúsági alkalmak

Tinik és tinédzserek számára közösségépítő játékok, zenés dicsőítés, bibliai tanítást hallhatnak fiataloknak szóló, könnyen alkalmazható tanításokban. Része még a számtalan társasjáték, csocsó és még sok más.